Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Viskadalen IBK Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Viskadalen IBK
Innebandy
Seniorlag Herrar

Match

Halmstad IBK

7 - 5
Halmstad Arena A1
18 mars 2012
15:00

Viskadalen IBK

Referat

Referat: Halmstad IBK - Viskadalen IBK

Vi fick spela i Halmstads stora nya arena, det var rätt fräckt!
Dock skulle det visa sig att golvet där tar ett tag att vänja sig vid...

Om det var pågrund av golvet vi låg efter Halmstadsspelarna hela matchen eller om det var något annat som gjorde det vet jag inte riktigt, men vi gjorde ingen vidare bra match alls.

Daniel Serholt var väl en av de få som gjorde en godkänd match. Med sitt sätt att läsa spelet och kvickt slänga fram sin långa arm och klubba så snodde han en pass bakom motståndarnas mål och lade in bollen bakom en målvakt som stående inte hade en aning vad som hände, det var snyggt!

Annars hade vi svårt att röra oss ordentligt, våra uppspel var oftast riktigt svaga vilket gjorde det svårt för våra anfallare och åt andra hållet så gick våra anfallare allt för högt upp i den stora hallen vilket gjorde att försvararna inte klarade av att täcka upp all den ytan som blev bakom dem.

Nä det var inte mycket som fungerade som det skulle. Golvets strävhet sög även ut den mesta orken ur kroppen rätt fort.

Vi lyckades med konststycket att släppa in två raka mål i samma powerplay, alltså vårt powerplay! Dessa mål var nog de som gjorde att det blev en förlust för oss. De gjorde att vi resten av matchen fick kämpa i underläge och även om vi flera gånger bara var ett mål ifrån så räckte det.

Trots att vi spelade långt under vår vanliga nivå så blev det endast förlust med två mål och det skall Adam ha beröm för, han fick gjort många svettiga räddningar under matchen.
Hentilä var rätt alert och var inblandad i alla de mål vi gjorde, förutom de två som Daniel Serholt gjorde på egen hand.

Vad har vi mer att gnälla på.... Jo just det, har nog aldrig spelat en hel match där jag inte blivit klok på var domarna lagt sin "nivå", tills denna match. Nivån åkte åt alla håll och man kunde aldrig veta vad som var okej eller inte från situation till situation. Detta gjorde att spelarna drog sig för att gå in ordentligt i en närkamp t.ex. vilket drabbade oss väldigt mycket.
Att bli avblåst för hög klubba flera gånger måste varit extremt irriterande för våra forwards, iaf när de i vissa lägen inte ens lyft klubban från golvet då de inte skjutit...

Men skit i vilket, det kommer fler matcher att spela!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Viktor Hentilä 1 1 2 0 3
Daniel Serholt 1 2 0 0 2
David Johansson 1 1 0 0 1
Niklas Börjesson 1 1 0 0 1
Fredrik Serholt 1 0 0 0 0
Magnus Knutsson 1 0 0 0 0
Marcus Malmberg 1 0 0 0 0
Robert Serholt 1 0 0 0 0
Viktor Arnell 1 0 0 2 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A Utv S IM P
Adam Tellbe Strömberg 1 0 0 0 29 7 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter S Skott på mål IM Insläppta mål P Poäng

Andra möten i serien

ons 28 mar 2012, 16:30 Viskadalen IBK - Halmstad IBK 0 - 5